Amenzi de 10.000 de lei pentru comercializarea de ţigări netimbrate

Amenzi de 10.000 de lei pentru comercializarea de ţigări netimbrate

Marfa a fost confiscata FOTO Adevărul

Patronii a două magazine din comuna Curcani au bătut recordul la amenzi, după ce poliţiştii i-au prins punând în vânzare ţigări netrimbrate. Comercianţii au fost sancţionaţi cu câte 5.000 de lei fiecare.


Oamenii legii din cadrul IPJ Călăraşi au sancţionat contravenţional doi agenţi economici care comercializau ţigări din Ucraina, fără a purta banderolele fiscale emise de autorităţile din România. Pe 27 iunie,  în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti pe raza comunei Curcani au fost descoperiţi doi agenţi economici care comercializau ţigări din Ucraina fără a purta banderole fiscale emise de autorităţile din România. Poliţiştii i-au amenzat pe cei doi, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu sancţiuni în valoare de 10.000 lei. De asemenea, cele 160 pachete de ţigări în valoare de 1.760 lei au fost confiscate.
 

Vă recomandăm şi:

Doi bărbaţi, prinşi cu portbagajul ticsit cu ţigări. Marfa, achiziţionată din Republica Moldova, nu avea acte

Arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări. Suspectul, originar din Giurgiu, livra tutun pe malul Borcei

Afacere cu legături în două judeţe. Cinci descinderi în Călăraşi şi Giurgiu la suspecţi de evaziune cu tutun

Reţeaua care aduna tutun de la groapa de gunoi Chiajna şi-l transforma în ţigări, anihilată. Capii grupării de evazionişti au fost reţinuţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: