VIDEO Incendiu într-un parc de dezmembrări auto. Au ars peste 20 de maşini

VIDEO Incendiu într-un parc de dezmembrări auto. Au ars peste 20 de
maşini

Sursa ISU Buzău

Un incendiu puternic a izbucnit în zorii zilei la un parc de dezmembrări auto de lângă municipiul Buzău. Pompierii au intervenit în zori cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi stingerea flăcărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incendiul a fost semnalat la ora 3.15, la un parc de dezmembrări auto de pe raza localităţii Vadu Paşii.
 
Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii deosebite din cauza emisiilor mari de fum şi a direcţiei vântului care intensifica flăcările la autoturismelele incendiate.
 
Echipajele au reuşit, într-un interval de timp relativ scurt, stingerea incendiului, după ce flăcările au afectat aproximativ 27 autoturisme. Au fost salvate însă clădirile şi maşinile din vecinătate. 
 
În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit că un scurt-circuitul electric produs la instalaţia electrică a unui container – vestiar din apropiere a provocat incendiul.
 

În perioada 23.11.2020, ora 08.00 – 24.11.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, au gestionat 36 de evenimente. 

Două intervenţii au constat în stingerea incendiilor, iar alte 16, în acordarea primului ajutor şi transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările