VIDEO Momentul dezastrului: un TIR scăpat de sub control a distrus utilajele unei societăţi din Buzău

VIDEO Momentul dezastrului: un TIR scăpat de sub control a distrus utilajele unei societăţi din Buzău

Momentul dezastrului

Un TIR a făcut prăpăd, luni dimineaţa, în curtea unei societăţi comerciale din Gura Câlnăului, judeţul Buzău. Şoferul autotrenului, un bărbat de 58 de ani, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, iar TIR-ul a părăsit carosabilul, oprindu-se în curtea unei societăţi comerciale unde a provocat pagube importante. Cabina unui camion şi două utilaje agricole au fost grav avariate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Atât şoferul cât şi o pasageră au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Este posibil ca bărbatul, care venea din Moldova, să fi adormit la volan. 
 
A fost momentul în care TIR-ul scăpat de sub control a intrat pe contrasens, tăind şoseaua europeană în diagonală, a pus la pământ doi stâlpi de beton, a rupt un gard, a traversat o curte liberă şi a ajuns în incinta unei societăţi comerciale de la intrarea în Gura Câlnăului, unde a făcut praf mai multe utilaje agricole.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările