VIDEO Tânărul voluntar care a ajutat echipajul elicopterului MAI să găsească fetiţa rătăcită în sălbăticie

VIDEO Tânărul voluntar care a ajutat echipajul elicopterului MAI să găsească fetiţa rătăcită în sălbăticie

Dragoş Borcăiaş este voluntarul din sat care a mers cu echipajul din elicopterul MAI să caute fetiţa de opt ani, dispărută aseară de acasă. Acesta spune că a văzut-o pe Nicoleta stând pe iarbă, cu mânuţele pe genunchi, în aşteptarea salvatorilor ei. Copila de 8 ani a mers continuu, aproape toată noaptea, în zone împădurite şi cu relief accidentat, fiind găsită la peste 7 kilometri distanţă de casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicoleta a fost observată de echipajul unui elicopter care participa la căutări într-o poieniţă aflată la o distanţă de aproximativ 7 kilometri de locul unde a fost văzută ultima oară. Elicopterul a aterizat, a preluat-o pe fetiţă şi a predat-o în siguranţă familiei.
 
Nicoleta Ploscaru, de 8 ani şi 10 luni, a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după-amiază, când le a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într-o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă. 

„Era o fetiţă mică, jos, îmbrăcată în roşu. Ne-am luat şi după vecini care au spus cum a fost îmbrăcată. Am aterizat, fetiţa a fost luată în braţe, era speriată, dar veselă. A mers 7-8 km“, a povestit tânărul. 
 
 
Fata nu a mai ajuns la bunicul său, aşa cum ar fi declarat, astfel că vineri la orele serii, părinţii au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia copilei. Toată noaptea, fetiţa a fost căutată cu zeci de oameni, dar fără succes. Sâmbătă dimineaţă, echipajele de căutare au fost suplimentate. Astfel, copila de 8 ani şi 10 luni a fost căutată de peste 100 de poliţişti, 30 de jandarmi, localnici, de părinţii şi rude. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările