VIDEO Bătrân trântit la pământ de cupa unui buldoexcavator. I-a salvat viaţa o găleată cu roşii

VIDEO Bătrân trântit la pământ de cupa unui buldoexcavator. I-a salvat viaţa o găleată cu roşii

Un bătrân de 75 de ani a fost victima unui accident produs pe strada Alexandru Marghiloman, în dreptul Poştei din Micro V. Bărbatul avea în mâini două găleţi cu roşii şi a ales să traverseze prin loc nepermis. Şoferul excavatorului a spus că nu l-a văzut pe bătrân întrucât acesta a venit de pe celălalt sens, prin spatele unui autobuz.

 
Bătrânul, care locuieşte la câteva blocuri distanţă, se întorcea acasă după ce făcuse piaţa. Pentru a scurta drumul, acesta s-a angajat în traversare prin loc nepermis, prin spatele unui microbuz care oprise în staţia din faţa Poştei V. 
 
În momentul în care mai avea câţiva de făcut doar câţiva paşi, un excavator care circula din direcţia Parcul Marghiloman către centrul oraşului l-a acroşat cu partea laterală, trândindu-l la pământ.
 
Din fericire, victima nu a fost accidentată foarte grav şi a stat pe un scaun adus de un vecin până la venirea ambulanţei. Omul a avut noroc cu o găleată de roşii pe care o avea în mână, aceasta atenuând impactul. El a suferit leziuni în zona toraco-ambdominală şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Conducătorul excavatorului nu a dorit să comenteze incidentul. El nu are însă nicio vină pentru producerea accidentului de pe strada Marghiloman, culpa aparţinând în totalitate victimei care a traversat strada prin loc nepermis.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările