Titularizare 2018. Zeci de profesori s-au retras din sălile de examen după ce au văzut subiectele

Titularizare 2018. Zeci de profesori s-au retras din sălile de examen după ce au văzut subiectele

După elevi, a venit rândul profesorilor să treacă prin emoţiile examenelor. Este vorba despre dascălii care astăzi au susţinut Titularizarea. La Buzău, Inspectoratul Şcolar Judeţean a scos la concurs, în acest an, peste 60 de posturi titularizabile în şcolile din judeţ, pentru care s-au înscris aproape 500 de candidaţi.


La Buzău, examenul de Titularizare a avut loc în două centre: la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” şi la Şcoala nr. 7. Înarmaţi cu sticle cu apă, ca să combată căldura, profesorii au avut ceva emoţii. Unii chiar s-au retras de cum au văzut subiectele. 

Pentru a promova examenul de tilularizare, dascălii trebuie să obţină note peste 7. Candidaţii care iau între 5 şi 7 vor ocupa un post pe o perioadă determinată.

Inspectoratul Şcolar Buzău a scos la concurs in acest an peste 60 de posturi titularizabile, iar concurenţa este una acerbă. Dintre cei aproape 500 de candidaţi înscrişi la examen, astăzi au fost prezenţi în săli 338 de dascăli. 

Peste 50 de candidaţi au ales să se retragă din săli în momentul în care au văzut subiectele.

Anul acesta, examenul de titularizare a fost lipsit de incidente, nefiind înregistrată vreo tentativă de fraudare. Primele rezultate se vor afişa pe 17 iulie, cand vor putea fi depuse şi contestaţiile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: