Se anunţă noi restructurări în Primăria Buzău. Vizaţi, angajaţii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman”

Se anunţă noi restructurări în Primăria Buzău. Vizaţi, angajaţii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman”

Aproape jumătate dintre angajatii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” şi-ar putea pierde slujba, deoarece azilul nu mai poate efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor, odată cu trecerea în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei.


Prin includerea tuturor serviciilor sociale în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Buzău, Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice „Alexandru Marghiloman”  îşi va pierde, începand cu 1 septembrie, personalitatea juridică. 

Astfel, azilul nu va mai putea efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor. În aceste conditii, cei 38 de angajaţi ii vor avea in grijă doar pe cei 40 de bătrâni găzduiti de Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice. Un raport care a atras si atentia consilierilor muncipali.  
 
Primarul oraşului Buzău, Constantin Toma, sugerează să concedieze o parte dintre angajaţii centrului, dar şi ai altor instituţii aflate în subordinea Primăriei, pentru a face economii.
 
O organigramă suprasaturată este şi la Centrul de Urgenţă de Zi şi de Noapte pentru Oamenii fără adăpost din municipiul Buzău. Aici, 15 angajaţi au grijă, din primăvară până la începutul iernii, de cel mult tot atâţia beneficiari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările