Peste 100 de locuri noi de parcare, în Buzău. Lucrările sunt în toi pe Bulevardul Mareşal Averescu

Peste 100 de locuri noi de parcare, în Buzău. Lucrările sunt în toi pe Bulevardul Mareşal Averescu

Arhivă

Administraţia municipiului Buzău a început lucrările de amenajare a trotuarului şi a spaţiilor verzi de pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu. Peste 150 de locuri noi de parcare vor fi amenajate pe marginea carosabilului. Lucrările vor dura aproximativ două luni, în funcţie de condiţiile meteo.


Urbis Serv a început noi lucrări de amenajare a trotuarelor şi spaţiilor verzi de pe bulevardul Alexandru Averescu. 

Echipele de lucru au început deja cu scoaterea bordurilor şi cu decopertarea spaţiului unde vor fi construite noile locuri de parcare.

De curând au fost amenajate şi parcările interioare din zonă iar noua sistematizare ar putea creea peste 150 de locuri noi de parcare pentru locuitorii din cartier.

Lucrările au început dinspre bariera Ploieşti şi vor fi continuate, doar pe partea dreaptă a bulevardului, până la intersecţia cu strada Traian Vuia.

Pe tronsonul dintre bariera Ploieşti şi complexul comercial Crâng, trotuarele sunt ocupate cu zeci de maşini parcate pe suprafaţa destinată pietonilor. Noile locuri de parcare ar fi de un real ajutor pentru buzoienii care lucrează sau locuiesc în zonă.

Odată cu amenajarea trotuarului şi a parcărilor laterale, se va interveni şi asupra spaţiilor verzi, care vor fi plantate cu flori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările