Nou deces în Centrul pentru Persoane Vârstnice ”Alexandru Marghiloman”

Nou deces în Centrul pentru Persoane Vârstnice ”Alexandru Marghiloman”

Arhivă

Mai puţine cazuri de infectări cu Sars-CoV-2, faţă de ieri, dar s-a înregistrat si un nou deces. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 13 de cazuri noi de COVID-19, doidintre pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi într-un laborator privat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cei 13 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 19 şi 71 de ani.

Din păcate, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrat un nou deces în rândul buzoienilor. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani, rezidentă a Centrului pentru Persoane Vârstnice ”Alexandru Marghiloman” din Buzău. 

Femeia a fost depistată pozitiv cu Sars-CoV-2, fiind a fost transferată la Spitalul Municipal Rm. Sărat. Pe fondul altor câteva afecţiuni, a survenit decesul pacientei.

Deoarece, în judeţul Buzău, toate paturile destinate internării bolnavilor cu COVID-19 sunt ocupate, un număr de 63 de pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 2.505, 1.883 de persoane fiind declarate vindecate şi externate. De asemenea, 317 persoane se află în carantină, iar 319 persoane, în izolare la domiciliu.

Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 91.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările