Minor dat în urmărire naţională, depistat de poliţiştii buzoieni

Minor dat în urmărire naţională, depistat de poliţiştii buzoieni

Adolescentul a fost găsit în sala de aşteptare a Staţiei CFR Buzău

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău au depistat un minor din judeţul Călăraşi, urmărit la nivel naţional pentru dispariţie de la domiciliu. Acesta avea asupra sa o geantă de voiaj cu haine, cartea de identitate şi suma de 200 de lei.


Joi noapte, în jurul orei 00.30, agenţii poliţiei TF au depistat, în sala de aşteptare a Staţiei CFR Buzău, un adolescent în vârstă de 17 ani, cu privire la care au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că era dat în urmărire la nivel naţional la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Măsura a fost luată la data de 15 septembrie, după ce poliţiştii din cadrul IPJ Călăraşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că adolescentul a dispărut de la domiciliul mătuşii sale, unde locuia.

Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după sesizarea dispariţiei, a rezultat că acesta plecase având asupra sa o geantă de voiaj cu haine, cartea de identitate şi suma de 200 de lei.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău l-au încredinţat pe adolescent tutorelui legal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările