Exerciţiu cu avioane militare israeliene, în plină derulare pe teritoriul României

Exerciţiu cu avioane militare israeliene, în plină derulare pe teritoriul României

Sursa adevarul.ro

Aeronave militare israeliene desfăşoară exerciţii în spaţiul aerian al României, cu zboruri la altitudine joasă, în zone cu relief muntos şi cu simularea unor aterizări în diverse scenarii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre exerciţiul „Cer Albastru”, la participă şase aeronave militare tip Hercules C-130 şi C-130J ale escadrilelor 131 şi 103, de la baza aeriană Nevatim din Israel.

„Piloţii israelieni vor efectua zboruri la joasă altitudine, în zone cu relief muntos din ţară, şi vor simula aterizări, în diverse scenarii”, au transmis Forţele Aeriene Române.

Avioanele militare au fost dislocate la Baza Aeriană de la Boboc, din judeţul Buzău, şi, până pe 15 iulie, desfăşoară exerciţii în spaţiul aerian al României, cu zboruri la altitudine joasă, în zone cu relief muntos, şi cu simularea unor aterizări în diverse scenarii.

Exerciţiile militare israeliene în spaţiul aerian al României au ca scop optimizarea misiunilor de transport aerian, ziua şi noaptea, la altitudini cuprinse între 500 şi 3.000 de metri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările