Deznodământ în cazul elevei din Liceul Pedagogic Buzău, dată dispărută de familie

Deznodământ în cazul elevei din Liceul Pedagogic Buzău, dată dispărută de familie

Teodora are 18 ani

Poliţiştii au pornit pe urmele unei tinere de 18 ani, care nu a mai revenit la domiciliu. Teodora Iamandei este elevă la Liceul Pedagogic ”Spiru Haret” din Buzău. Joi a plecat de acasă pentru a merge la meditaţie, însă nu a mai revenit la domiciliu, în Pietroasele.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE 17.00 Persoana căutată este la acest moment în prezenţa poliţiştilor Secţiei de poliţie rurală Merei, din primele date nu reiese că ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

ŞTIREA INIŢIALĂ Poliţiştii buzoieni caută o tânără, în vârstă de 18 ani, din Pietroasele, care ar fi plecat voluntar de acasă la data de 14 aprilie 2021. 
 
Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 16 aprilie, cu privire la faptul că numita Teodora Iamandei a plecat de acasă pe raza municipiului Buzău şi nu a mai revenit până în prezent. 
 
Ultima convorbire telefonică a părinţilor cu persoana dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orei 16.00, când tânăra a menţionat părinţilor că intenţionează să meargă în vizită la o cunoştinţă din municipiul Buzău. 
 
Semnalmente: înălţime 1,78 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr lung şaten, fără semne particulare.
 
 
Ultima dată a fost văzută purtând o geacă de culoare roz cu glugă gri, blugi de culoare albastră, adidaşi negri. Avea asupra sa un rucsac de culoare grena. 
 
Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Prietenii au transmis un mesaj de disperare: ”Are telefonul închis şi ultimul act dezactivat de pe toate reţelele”

”Bună! Colega mea, Teodora Iamandei, a dispărut de ieri. Ultima dată a fost văzută în jurul orei 16:00, pe strada Spiru Haret. Trebuia să ajungă aseară acasă, cu autobuzul de 19:30, dar nu a mai ajuns, are telefonul închis şi ultimul act dezactivat de pe toate reţelele. Era îmbrăcată în blugi închişi la culoare, plouver bej şi o geacă roz. Dacă ai văzut-o sau ne poţi ajuta să ajungă asta la cât mai multe persoane, am fi recunoscători!”, este mesajul colegilor Teodorei, distribuit de peste o sută de ori.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările