Educatoare din Buzău, prinsă cu un dispozitiv handsfree la examenul de titularizare

Educatoare din Buzău, prinsă cu un dispozitiv handsfree la examenul de titularizare

Arhivă

Incident la examenul de titularizare, în Buzău. O candidată pentru un post de educatoare a fost eliminată din examen pentru tentativă de copiat, după ce a fost prinsă cu căşti asupra sa.


„Nu a vrut să recunoască la început şi cu greu a fost convinsă să părăsească sala de examen”, a declarat Florina Stoian, inspector general şcolar al IŞJ Buzău.

La examentul de titularizare au fost scoase la concurs 756 de posturi cu normă întreagă şi cu jumătate de normă. La nivelul judeţului Buzău au participat 372 de profesori, învăţători şi educatori. 71 dintre aceştia au ales să lipsească de la examen, 32 din motive personale iar alţi 4 din motive medicale. 

Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat la posturile de învăţători şi educatori.

Rezultatele urmează să fie afişate pe data de 27 iulie. Până pe 28 pot fi depuse contestaţiile urmând ca pe 3 august să fie făcute publice rezultatele finale, după corectarea lucrărilor contestate. Pe durata a două zile, luni – 08 august şi marţi  – 09 august, vor fi repartizaţi candidaţii care au luat la examenul de titularizare nota 7.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: