Concert Luca Z'Band, într-un pub din centrul vechi al Buzăului. În program vor fi şi piesele lui Valeriu Sterian

Concert Luca Z'Band, într-un pub din centrul vechi al Buzăului. În program vor fi şi piesele lui Valeriu Sterian

Veste bună pentru iubitorii muzicii rock şi folk. Un pub din centrul vechi al Buzăului propune buzoienilor, pentru vineri seară, un concert live susţinut de trupa Luca Z’Band, formaţie creată iniţial să ducă mai departe piesele lui Valeriu Sterian.

 
Luca Z’Band este o trupă cu state vechi în muzică, fondată de Cristi Luca, chitarist care în 1986 a fost cooptat în ”Compania de Sunet”, de către Valeriu Sterian, pentru a asigura chitara solo, post lăsat vacant de Adrian Ilio, fugit în Statele Unite.
 
Este continuatoarea de suflet a trupelor înfiinţate de Valeriu Sterian.  Luca Z’Band are în repertoriul actual piesele compuse de cunoscutul folkist născut la Râmnicu Sărat dar şi piese din repertoriul internaţional. 
 
Formaţia îi are în componenţă pe Cristi Luca, chitară solo şi voce, Marian Nicolae, voce, Deny Crainiceanu, chitara şi Gabi Carcea, tobe. Au susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate iar în prezent Luca Z’Band are în lucru, în studio, un material discografic. 

 
Spectacolul este programat de la ora 22.00, în Underground Pub, o locaţie mică dar primitoare unde concertele cu muzica de calitate sunt la ele acasă. Intrarea costă 15 lei. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările