Surpriza unei tinere care şi-a pierdut telefonul la Zilele Codlei

Surpriza unei tinere care şi-a pierdut telefonul la Zilele Codlei

Un jandarm i-a înapoiat unei tinere telefonul pierdut FOTO Jandarmeria Braşov

De foarte puţine ori se întâmplă ca o persoană care şi-a pierdut telefonul să îl mai găsească. Un jandarm a dat o mână de ajutor ca o tânără din Codlea să reintre în posesia aparatului pierdut

Zilele Municipiului Codlea din acest an ar fi putut rămâne ca o amintire neplăcută pentru o tânără din oraşul braşovean, însă un grup de tineri şi un jandarm au făcut ca fata să-şi amintească de acum cu plăcere de această zi. 
 
Tânăra şi-a pierdut telefonul în timp ce era la festivităţi, iar câţiva tineri l-au găsit. Aceştia l-au predat unui jandarm, care a decis să urce pe scenă şi să anunţe că a găsit aparatul. Fata, care-şi căuta deja telefonul, nu a stat pe gânduri şi s-a dus imediat în spatele scenei, cu speranţa că este vorba chiar de mobilul său. 
 
Bucuria a fost mare când tânăra şi-a regăsit telefonul, iar misiunea a fost îndeplinită de către jandarm. 
 
„Pentru tânărul nostru coleg, Sebastian Mechiş, meseria pe care a ales-o de puţină vreme îşi arată faţa frumoasă şi plină de satisfacţii, pentru că este atât de plăcut să fii în slujba semenilor. Felicitări, Sebi! Cu siguranţă vei mai avea parte de astfel de momente!”, i-au transmis colegii jandarmului care a făcut ca telefonul să ajungă din nou la proprietara sa. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările