Show culinar la „Cupa Primăverii“ la schi

Show culinar la „Cupa Primăverii“ la schi

Cupa Primăverii la Schi este, practic, evenimentul care va marca închiderea sezonului de iarnă.Participanţii la concurs vor fi repartizaţi pe grupe de vârstă, barbati şi femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se anunţă peste 150 de participanti la concurs.
Nu vor lipsi jocurile, muzica şi voia bună. Cu această ocazie, „Guerrilla Cooking“ va face, la Cabana Postăvarul, un show culinar. Echipa este formata din: Chef Adi Neag – Căpitan de echipă, Vâju Dan (Şăfu dă Catedră), Răzvan Boacă (zis Secetă), Rareş Petrescu (Cadet-Juniorul echipei), Bogdan Ungureanu (Ceaonu) şi Alexandru Petrescu (Babicu). Asociaţia va promova bucătăria tradiţionala transilvană (românească, săsească şi ungurească), reţetele tradiţionale fiind prezentate într-un plating modern.
La evenimentul de la Cabana Postăvarul vor fi prezentate: ciorbă rădăuţeană de curcan, supă de curcan cu tăiţei de casă, fasole cu cărnaţi ardeleneşti la ceaun şi gulaş de porc la ceaun. Va fi făcută si o prezentare specială a preparării fuduliilor de curcan, trase la wok si servite cu diferite sosuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările