Sânge de poliţist braşovean pentru semenii bolnavi care au nevoie de transfuzii

Sânge de poliţist braşovean pentru semenii bolnavi care au nevoie de transfuzii

Poliţiştii braşoveni au donat sânge într-o perioadă de criză FOTO IPJ Braşov

Poliţiştii braşoveni s-au dus din dimineaţa de luni, 25 octombrie, la Centrul de Transfuzii să doneze sânge pentru semenii pentru care acesta face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Ministerul Afacerilor Interne derulează campania „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă!”, prin care cei care au trecut lupta cu virusul Sars-CoV-2 sunt îndemnaţi să doneze sânge şi plasmă. 

Poliţiştii au răspuns cu promptitudine solicitării şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Braşov, dis-de-dimineaţă. 
 
„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-au prezentat la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiul Braşov pentru a-i sprijini pe semenii lor, prin donarea de sânge. Prin această dovadă de solidaritate şi având încredere în empatia oamenilor, avem convingerea că vă veţi alătura acestui exemplu şi veţi contribui la salvarea de vieţi”, a declarat agent principal Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov.
 
Creşterea alarmantă a numărului de cazuri de infectare din ultima perioadă a făcut ca numărul donatorilor să scadă, chiar dacă, până acum, Centrul de Transfuzii Braşov a reuşit să onoreze cererile de sânge. 

Din acest motiv, campanii precum cea derulată de poliţiştii braşoveni sunt mai mult decât binevenite în această perioadă. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările