Gaşca Zurli prezintă spectacolul „Vreau pupic de noapte bună”

Gaşca Zurli prezintă spectacolul „Vreau pupic de noapte bună”

Gaşca Zurli aduce un spectacol atractiv pentru copii, dar şi pentru părinţi

Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România vine la Braşov cu cel mai nou spectacol, „Vreau pupic de noapte bună”!

Ştiri pe aceeaşi temă

Prietenii din Gaşcă vin să se întâlnească cu toţi copiii şi părinţii dornici de distracţie pe 30 octombrie, în două reprezentaţii ale spectacolului, de la ora 16.00 şi de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta.
 
Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineaţa, spălatul pe dinţi, îmbrăcarea pentru şcoală sau grădiniţă şi momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuţii şi negocieri. Şi cu cât părinţii devin mai nerăbdători şi mai nervoşi cu atât mai puternică e încăpăţânarea celui mic.
 
Noi ştim cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acţiune: Hai scoală-te, ridică-te, trezeşte-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineaţa dă startul întregii zile şi noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc şi voie bună iar seara o închidem cu afecţiune, căldură şi atenţie. În spectacolul „Vreau Pupic de noapte bună” îi învăţăm pe părinţi cum să obţină asta jucându-se cu copiii lor şi nu enervându-se.
 
Biletele se găsesc la magazinele partenere Eventim: Orange Shop de pe str. Mureşenilor, nr. 1, str. Saturn, nr. 32 şi  str. Zaharia Stancu, nr.1, parter, spaţiul BD44, Centrul Comercial Coresi
 
Preţul unui bilet este 25 de lei – cat. III, 35 de lei – cat. II, 40 de lei – cat.I
  • *Dacă un adult ţine un copil în braţe, plăteşte un singur bilet.
  • *Dacă rămân bilete nevândute, acestea se vor găsi la intrare cu aprox. o oră înainte de spectacol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările