„Elixirul Dragostei“ pune stăpânire pe braşoveni

„Elixirul Dragostei“ pune stăpânire pe braşoveni

Actorii vor străluci sub bagheta dirijorului Dorel Munteanu

Opera Braşov îi aşteaptă, duminică, pe melomani la spectacolul „Elixirul Dragostei", de G. Donizetti, cea mai recentă premieră, cu care s-a încheiat cea de-a şaptea ediţie a Festivalului de Operă, Operetă şi Balet, din 2009.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pot spune că este o premieră absolută, pentru că este o operă foarte greu de pus în scenă. Cristian Mihăilescu a avut un mare curaj când a regizat această operă, şi iată că a reuşit. «Elixirul Dragostei» se joacă duminică, în cea de-a treia distribuţie, fapt pentru care am putea spune că este a treia premieră a celebrei opere atât de melodioasă, a lui Donizetti", a spus Cornelia Petre, purtătorul de cuvânt al Operei Braşov.

Cu aceast spectacol, instituţia culturală s-a înscris în Circuitul Internaţional al Operei, iar specialiştii au apreciat-o ca fiind cu adevărat originală.

„Situaţiile comice încărcate însă de duioşe, bogaţia de idei melodice, talentul actoricesc şi calitatea vocilor soliştilor, bucuria din întreaga atmosferă din Sala Operei Braşov, decorurile, costumele, originalitatea regizorului.

Sunt atâtea date înscrise pe invitaţia spectacolului, la care aşteptăm spectatori chiar şi din Câmpina, Tuşnad şi Sinaia", a mai spus Cornelia Petre. Spectacolul începe la ora 17.00, iar biletele sunt aproape de epuizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările