Dumitru Prunariu a fost ţepuit de un dezvoltator imobiliar

Dumitru Prunariu a fost ţepuit de un dezvoltator imobiliar

Dumitru-Dorin Prunariu este primul şi singurul cosmonaut român care a zburat în cosmos, Foto: arhivă ADS

Cunoscutul cosmonaut braşovean, a luat un credit de 180.000 de euro şi a dat aavans pentru pentru două locuinţe. Apartamentele din capitală nu s-au mai construit din cauza crizei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumitru Dorin Prunariu a luat un credit de la bancă de 180.000 de euro pentru a-şi cumpăra două apartamente, unul pentru el şi unul pentru fiul lui, într-un viitor complex rezidenţial din Capitală. Numai că din cauza crizei dezvoltatorul imobiliar din Bucureşti nu a mai reuşit să construiască nimic şi spune că nu va mai returna niciun ban dat în avans. În total au fost nouă persoane care au dat banii în avans, printre care face parte şi Dumitru Prunariu. Banii i-a luat printr-un împrumut de la bancă gajând cu actuala locuinţă pe care o are, potrivit evz.ro

Singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, vorbeşte la Iaşi despre droguri

„Am achitat drept avans, taxă de rezervare şi TVA, pentru cele două apartamente, peste 180.000 de euro. Termenul de predare era 15 martie 2011, cu o perioadă de graţie de trei luni. Deci, cel tâziu pe 15 iunie 2011, cele două apartamente trebuiau finalizate şi predate. Din păcate, nici măcar nu sunt începute, pentru blocul respectiv fiind turnată doar fundaţia şi parcarea subterană şi este ridicată la roşu doar o scară, din cele şase prevăzute. Clădirea era proiectată pentru patru etaje. Deşi contractul prevedea că vânzătorul va plăti penalizări în cazul nerespectării termenului, şi anume de 0,04% pe zi, la valoarea deja achitată de cumpărător, firma Confidential Business ne-a anunţat că nu ne dă niciun ban, pentru că nu are de unde.Pentru a achita avansul, eu am contractat un credit de 180.000 de euro, de la Unicredit Ţiriac Bank, unde am pus drept gaj apartamentul meu din Bucureşti, în care locuiesc în prezent şi pe care, iată, risc să-l pierd" a povestit Prunariu, pentru evz.ro.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările