Decizia de achitare a paramedicului acuzat de viol şi agresiune sexuală i-a şocat şi pe procurori: Ne aşteptam la o condamnare

Decizia de achitare a paramedicului acuzat de viol şi agresiune sexuală i-a şocat şi pe procurori: Ne
aşteptam la o condamnare

Paramedicul a fost acuzat de viol şi agresiune sexuală. FOTO facebook.

Paramedicul Vasile Groşoiu a fost acuzat că a abuzat de trei fete cu vârste între 9 şi1 4 ani aflate anul trecut într-o tabără la Râşnov. Bărbatul a fost achitat luni de Judecătoria Zărneşti, iar sentinţa a uimit pe toată lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii de caz de aşteptau la o condamnare şi acum vor să vadă motivarea instanţei pentru a vedea ce anume a adus la achitarea inculpatului. „Am formulat o cale de atac faţă de sentinţa de achitare. Noi ne aşteptam la o condamnare, nu la achitare, dar sperăm ca forul superior care va judeca contestaţia noastră, respectiv Curtea de Apel Braşov, să dea o soluţie de condamnare. Nu am primit încă motivarea sentinţei pentru a vedea care au fost motivele pentru care judecătorul a decis achitarea“, a spus Cristina Cardosal, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti, citată de monitorulexpres.ro.

Vasile Groşoiu a fost acuzat de viol şi abuz sexual după ce mai mulţi părinţi care au avut fetiţele într-o tabără la Râşnov, în august anul trecut, au depus plângere. Procesul durat aproape un an şi în cauză au fost multe amânări motivate de numărul mare de dosare aflate pe rolul Judecătoriei Zărneşti. Lunii s-a dat sentinţa în acest dosar, o decizie care a căzut ca un trăsnet peste familiile victimelor. Vasile Groşoiu a fost achitat, dar sentinţa nu este definitivă. Familia uneia dintre victime este încă în stare de şoc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările