Braşov: Fetiţă de un an şi şapte luni, resuscitată de un jandarm aflat în timpul liber

Braşov: Fetiţă de un an şi şapte luni, resuscitată de un jandarm aflat în timpul liber

Un adevărat erou.

O fetiţă de un an şi şapte luni a fost resuscitată de un jandarm braşovean aflat în timpul liber, iar apoi acesta a luat-o în braţe şi a alergat cu ea până la drumul naţional unde a fost preluată în stare stabilă de un echipaj SMURD şi dusă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, întâmplarea a avut loc duminică, în zona de picnic de lângă Cascada Urlatoarea, Vama Buzăului.
 
“Colegul nostru Robert Băiaşu era acolo împreună cu prietenii, la picnic. La un moment dat au auzit strigăte şi au mers să vadă ce se întâmplă. O mamă încerca să o salveze pe fiica ei, care nu mai respira, din cauză că (se pare), se înecase cu o bucată de covrig. Robert a intervenit şi a aplicat manevre de resuscitare, până când fetiţa şi-a revenit şi a început să respire. Apoi a luat fetiţa în braţe şi a alergat cu ea până la drumul naţional”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.
 
Ei au menţionat că soţia jandarmului a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă.
 
Până la întâlnirea cu echipajul  SMURD, care a sosit rapid la locul respectiv, fetiţa a mai avut nevoie de două ori de manevre de resuscitare.
 
Fetiţa a fost preluată în stare stabilă de echipajul SMURD şi transportată la spitalul de copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările