Un braşovean a fost arestat după ce a încercat să-şi omoare nevasta. A vrut să o taie cu drujba şi a înjunghiat-o cu un par

Un braşovean a fost arestat după ce a încercat să-şi omoare nevasta. A vrut
să o taie cu drujba şi a înjunghiat-o cu un par

Agresorul a fost arestat. FOTOArhivă.

Femeia de 30 de ani a trăit un calvar alături de bărbatul de 32 de ani. A îndurat bătăi crunte şi a fost la un pas de moarte. Bărbatul a încercat să o taie cu drujba şi a înjunghiat-o cu o ţepuşă de lemn.

La începutul săptămânii femeia şi-a făcut curaj şi l-a părăsit. Asta după ce bărbatul a încercat să o taie o o drujbă într-o criză de gelozie. S-a mutat la părinţii ei într-un bloc din cartierul Noua. Nici aici nu a scăpat de el. Bărbatul a escaladat peretele blocului, a intrat în balcon, a spart un geam şi a intrat peste soţia lui în locuinţă. A lovit-o cu pumnii şi picioarele după care a înjunghiat-o cu o ţepuşă din lemn. Femeia a leşinat. Iar agresorul a fugit. Un vecin care a auzit scandalul a chemat poliţia şi ambulanţa. Femeia a ajuns la spital, iar medicii au reuşit să o salveze.

Poliţiştii l-au căutat trei zile pe agresorul fugar, iar ieri au reuşit să îl prinsă. Suspectul a  fost reţinut şi prezentat Tribunalului Braşov, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările