Avocat cercetat penal pentru „act sexual cu un minor”. Bărbatul ar fi profitat de o vulnerabilitate a fetei

Avocat cercetat penal pentru „act sexual cu un minor”. Bărbatul ar fi profitat de o vulnerabilitate a fetei

Avocat cercetat penal pentru act sexual cu un minor FOTO scmp

Un avocat din Braşov, cu aproape două decenii de carieră în spate, este cercetat penal după ce a profitat de situaţia dificilă în care se afla o adolescentă de 16 ani şi a făcut sex cu aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un avocat din Baroul Braşov este urmărit penal pentru „act sexual cu un minor”, după ce a profitat de situaţia dificilă prin care trecea o fată de 16 ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. 
 
„Procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov a dispus la data de 02.06.2021 efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect, avocat, pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, prevăzută de art. 220 alin. 1 şi 3 lit. b) Cod penal, constând în aceea că, în perioada decembrie 2020 – martie 2021, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 16 ani, abuzând de situaţia vădit vulnerabilă a acesteia. 
 
La data de 03.06.2021, s-a dispus reţinerea suspectului pentru o durată de 24 ore. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. 
 
Precizăm că luarea unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis procurorul Ramona Muscalu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov.
 
Procurorii nu au precizat numele avocatului urmărit penal. 
 
Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările