Încă un campion naţional de raliu internat cu Covid-19. Mesajul lui pentru fani, de dincolo de masca cu oxigen

Încă un campion naţional de raliu internat cu Covid-19. Mesajul lui pentru fani, de dincolo de masca cu oxigen

Dublul campiona naţional de raliu, Dan Gîrtofan, luptă cu virusul în spital. FOTO: arhiva personală

Dan Gîrtofan, „Giri”, cum îi spun prietenii, se află pe patul de spital, infectat cu SARS-CoV-2. Optimist ca întotdeauna, campionul spune că „azi e mai bine decât ieri, dar nu la fel de bine ca mâine”

Ştiri pe aceeaşi temă

Dublu campion naţional de raliu, Dan Gîrtofan - Giri, cum îi spun prietenii - este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, la puţin timp după ce un alt campion, Titi Aur, a ajuns şi el pe patul de spital, cu aceeaşi afecţiune. 
 
La doar câteva zile după Raliul Braşovului, pilotul a fost confirmat ca infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi a dezvoltat o formă destul de gravă a bolii. După ce a avut ghinion în raliul de casă şi a terminat doar pe locul 5, campionul braşovean a primit o lovitură şi mai grea. 
 
El s-a îmbolnăvit de Covid-19 şi se află internat în Spitalul de Boli Infecţioase Braşov. De pe patul de spital, a transmis un mesaj tuturor celor care îl cunosc, îl iubesc şi îl apreciază. 
 
„Mulţi dintre voi ştiu că nu m-am temut niciodată de nimic. Nici chiar atunci când viaţa, în cele mai surprinzătoare şi teribile momente, m-a lăsat pentru o clipă fără aer. Mereu am găsit rezerve să-mi împing timpul tot mai în faţă, să mi-l fac aliat şi, împreuna cu el, să îmi fac planuri pe termen lung. Planuri îmi fac şi astăzi, chiar dacă de pe un pat al Spitalului de Boli Infecţioase, unde, de la finalul săptămânii trecute, mă ţine captiv virusul care parcă se încăpăţânează să oprească mişcarea de rotaţie a Pământului. 
 
Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune şi pentru sinceritatea cu care v-aţi manifestat îngrijorarea. Le mulţumesc cadrelor medicale care îmi sunt în aceste zile cea mai devotată şi profesionistă echipă de asistenţă tehnică. Vă asigur că astăzi mă simt bine, dar nu atât de bine precum mă voi simţi mâine! Să ne vedem sănătoşi!”, a postat campionul, care a publicat şi o fotografie în care apare cu tubul de oxigen pe figură. 
 
Dan Gîrtofan este implicat şi în proiectul ERA, prin care le explică elevilor de liceu ce înseamnă conducere preventivă şi la ce riscuri se expun dacă nu respectă legislaţia rutieră în vigoare. 

Vă mai recomandăm: 

Un bărbat din Republica Moldova şi-a ascuns în şosete paşapoartele false

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările