Vineri, a început procesul interlopului Spiru Buricea, anchetat pentru trei infracţiuni

Vineri, a început procesul interlopului Spiru Buricea, anchetat pentru trei infracţiuni

Haret, în momentul arestării

Arestat, pus mai apoi în libertate, printr-o hotărâre a Tribunalului, Spiru Buricea, zis „Haret", de 59 de ani, unul dintre veteranii grupărilor interlope din Brăila, a fost prezent la Judecătorie, la primul termen al dosarului penal în care a fost anchetat pentru mai multe infracţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Buricea Spiru are interdicţie de a părăsi localitatea, el fiind trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi lovire. La primul termen de judecată, vineri, instanţa a dispus amânarea cauzei pentru data de 13 noiembrie, întrucât una dintre părţile vătămate a solicitat răgaz, pentru a-şi angaja apărător", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei, magistrat Ciprian Butnaru.

Spiru Buricea, zis „Haret", a fost reţinut şi arestat preventiv pe motiv că, în seara zilei de 15 august 2010, ar fi provocat scandal public în zona Trecerii bac Brăila-Smârdan.

Buricea a urcat atunci pe capota unui BMW şi a lovit două femei şi un bărbat. Incidentul a avut drept punct de plecare neînţelegerile dintre pasagerii de pe bac şi echipajul bacului. Spiru Buricea a fost eliberat din arest pe 17 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările