Un localnic dintr-o comună brăileană a făcut prăpăd într-o pădure, tăind zeci de arbori

Un localnic dintr-o
comună brăileană a făcut prăpăd într-o pădure, tăind zeci de arbori

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii şi un reprezentant al ocolului Silvic Ianca au surprins un bărbat de 58 de ani care avea căruţa încărcată cu lemne furate, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru furt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 5 decembrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Râmnicelu, cu sprijinul unui reprezentant al ocolului Silvic Ianca, au acţionat pentru combaterea furtului de material lemnos. Cu această ocazie, a fost depistat, pe raza comunei Râmnicelu, un localnic, în vârstă de 58 de ani, în timp ce transporta lemne cu ajutorul unui atelaj hipo.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că materialul lemnos în cauză, 25 de arbori din esenţa salcâm, ar fi fost sustras dintr-o solă a Primăriei comunei Râmnicelu, situată în extavilanul localităţii. Întreaga cantitatea de lemne, respectiv 1,3 metri cubi, a fost confiscată şi înapoiată unităţii administrativ-teritoriale”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: