Un brăilean a plecat din izolarea la domiciliu ca să se plimbe. Poliţiştii l-au găsit pe stradă, în apropierea locuinţei

Un brăilean a plecat
din izolarea la domiciliu ca să se plimbe. Poliţiştii l-au găsit pe stradă, în
apropierea locuinţei

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat care figura ca persoana izolată la domiciliu a fost depistat de poliţişti în apropierea locuinţei sale, fiind imediat plasat în carantină pentru următoarele 14 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 17 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, în timp ce executau misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19,  s-au deplasat la domiciliul unui bărbat, din Brăila, care figura ca persoana izolată la domiciliu.

”În urma verificărilor efectuate, brăileanul nu a fost găsit la domiciliu, acesta fiind depistat pe stradă, în apropierea locuinţei”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, bărbatul a fost condus într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: