BRĂILA. Alegeri prezidenţiale 2019: rezultate parţiale. Dăncilă, aproape la egalitate cu Iohannis. Mircea Diaconu îl depăşeşte pe Dan Barna

BRĂILA. Alegeri
prezidenţiale 2019: rezultate parţiale. Dăncilă, aproape la egalitate cu Iohannis. Mircea Diaconu îl depăşeşte pe Dan Barna

Foto: arhivă Adevărul

Biroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României programat duminică, 10 noiembrie. La nivelul judeţului Brăila au fost date publicităţii următoarele rezultate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ora 7,30: La numărarea a 98% dintre voturi Klaus Iohannis conduce detaşat

Potrivit Biroului Electoral Central, la numărarea a 98% dintre voturile valabil exprimate, centralizarea arată că actualul preşedinte, Klaus Iohannis a obţinut cele mai multe voturi în primul tur.

Rezultatul parţial este următorul la nivel naţional:

- Klaus Iohannis - 37,78%

- Viorica Dăncilă - 22,35%

- Dan Barna - 14,92%

- Mircea Diaconu - 8,87%

- Theodor Paleologu - 5,72%.

La Brăila scorurile obţinute de Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă sunt foarte apropaiate (diferenţa este de nici 3.000 de voturi), iar Mircea Diaconu a scos mai mult decât la nivel naţional.

- Klaus Iohannis - 33,24%

- Viorica Dăncilă - 31,12%

- Dan Barna - 9,58%

- Mircea Diaconu - 12,15%

- Theodor Paleologu - 4,66%.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Cotidianul Adevărul vă va ţine la curent cu rezultate parţiale ale alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al României, al căror prim tur se va desfăşura duminică, 10 noiembrie 2019.

Dacă v-a expirat actul de identitate, va trebui să îl înlocuiţi pentru a putea vota la alegerile prezidenţiale de duminică, 10 noiembrie. Pentru înlocuirea actului de identitate aveţi nevoie de următoarele documente:

- cererea pentru eliberarea actului de identitate;

- actul de identitate şi cartea de alegător, după caz;

- certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie, după caz, original şi copie; - certificatul/hotărârea de divorţ, după caz, original şi copie;

- certificatul de deces al soţului/soţiei decedat/decedate, în cazul soţului supravieţuitor, original şi copie;

- certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, original şi copie;

- documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu şi, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reşedinţă, original şi copie; - chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate.

În cazul modificării numelui şi/sau prenumelui titularului, prenumelui părinţilor, a datei ori a locului de naştere, precum şi în situaţia schimbării sexului, se prezintă şi hotărârea judecătorească sau, după caz, actul administrativ în baza căruia s-au modificat datele de stare civilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: