VIDEO Recorder.ro: Aventuri electorale. Barna joacă table, Diaconu nu ştie dacă intră în turul 2, Paleologu vrea falange macedonene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna
Dan Barna

Un material video al celor de la Recorder arată o latură cel puţin amuzantă a campaniei electorale în care se află în acest moment candidaţii pentru funcţia de preşedinte al României.

După dispariţia misterioasă a lui Ninel Peia din hotelul în care se afla, dând fiori reci echipei SPP care trebuia să-l preia de la hotel, alte întâmplări dau culoare campaniei electorale ce se desfăşoară în acest moment.

Recorder.ro a filmat principalii candidaţi la prezidenţiale în timp ce se întâlneau cu susţinătorii, reuşind să surprindă momente cu adevărat inedite.

Dacă Traian Băsescu era specialist în ”băi de mulţime”, candidatul USR, Dan Barna, a preferat o ieşire în parc unde a comandat câteva gogoşi. ”Să mă pătez pe haine, să fie poze, să facă lumea mişto de mine”, a fost replica lui Barna, care apoi s-a aşezat la o ”liniuţă” de table cu câţiva pensionari. ”Jucaţi table cu viitorul preşedinte””, a afirmat optimistă o susţinătoare. ”Să facem o linie”, a plusat şi Barna la care pe adversarul a replicat scurt: ”Nu mă bate. Se face de râs”. În schimb, Barna a avut un mare succes la tineri, un student promiţând că ”o pun pe bunica să vă voteze”.

Alexandru Cumpănaşu se pare că şi-a creat un nucleu mic dar dur de susţinători, sala ovaţionându-l la o întâlnire a sa cu fanii care au primit şi o poreclă. ”Vă salut, dragi cumpănaşi!”, a anunţat chiar candidatul.

Mult mai rezervat a fost Mircea Diaconu care la întrebarea dacă este convins că are şanse la turul 2 a răspuns clar:”Foarte mici, dar dacă mă votaţi, se poate”.

Alexandru Paleologu, candidatul PMP, a preferat trimiteri docte către istorie, la o şedinţă cu susţinătorii săi. ”Nu e imposibil să ajungem în turul 2. Vă văd aşa ca o falanga macedoneană”, a spus Paleologu nefiind clar dacă fanii săi ştiau că se referă la modul de luptă al armatei lui Alexandru Macedon. ”Singurul lucru pe care îl ştiu sigur este că ies pe uşă”, a mai spus Paleologu, încercând să transmită un mesaj motivaţional.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD, apare în material cu un discurs clasic, fără să transmită emoţie, în faţa electoratului său.

Hazliu sau nu, materialul Recorder arată şi o altă faţetă a candidaţilor la prezidenţiale, în contactul direct cu oamenii, dincolo de machiajul şi lumina reflectoarelor din studiourile TV. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite