A plouat cu amenzi în weekend. 438 de persoane sancţionate şi amenzi de 142.000 de lei. Zeci de şoferi au rămas fără permise

A plouat cu amenzi în weekend. 438 de persoane
sancţionate şi amenzi de 142.000 de lei. Zeci de şoferi au rămas fără permise

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit, în perioada 17-19 ianuarie, la peste 100 de sesizări, iar în urma verificărilor desfăşurate în teren au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 17-19 ianuarie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 17 razii şi s-a intervenit la 107 evenimente, dintre care 83 sesizate prin 112.

”În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 438 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 142.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 de permise de conducere auto”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras şase certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: