Un botoşănean şi-a pus capăt zilelor după ce familia i-a plecat în străinătate. Trupul neînsufleţit i-a fost găsit în podul casei

Un botoşănean şi-a pus capăt zilelor după ce familia i-a plecat în străinătate. Trupul neînsufleţit i-a fost găsit în podul casei

Trupul bărbatului a fost găsit abia după două zile FOTO newsbv.ro

Un bărbat de 43 de ani din judeţul Botoşani şi-a pus capăt zilelor. Acesta suferea de o depresie profundă cauzată de plecarea soţiei şi a copiilor în străinătate. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit abia după două zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un localnic din comuna Păltiniş, judeţul Botoşani, şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă, din cauza singurătăţii. Avea 43 de ani iar trupul său a fost descoperit, de vecini, abia la două zile de la sinucidere.  

Măcinat de singurătate şi depresie

Bărbatul şi-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Mai precis acesta s-a sinucis în podul casei. Motivul principal ar fi singurătatea. Bărbatul a devenit depresiv după ce soţia şi una dintre fiice au plecat în Anglia. Celălalt copil se află la bunici în oraşul Ştefăneşti. Măcinat de singurătate şi tristeţe bărbatul a dorit să încheie socotelile cu viaţa. Abia după două zile trupul neînsufleţit a fost găsit de vecini.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: