Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Cum şi-a pus capăt zilelor un pensionar, după ce a fost părăsit de o ucraineancă

Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Cum şi-a pus capăt zilelor un pensionar, după ce a fost părăsit de o ucraineancă

Criminaliştii au analizat probele FOTO gazetabt.ro

Un bărbat de 67 de ani din municipiul Botoşani s-a sinucis din dragoste. Acesta era îndrăgostit de o ucraineancă mai tânără cu 10 ani. După o relaţie de scurtă durată, femeia a decis să se despartă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 67 de ani ce locuia într-o garsonieră din municipiul Botoşani s-a sinucis în acest weekend. Botoşăneanul a ales o metodă brutală, înjunghiindu-se cu un cuţit în zona pieptului. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, de un nepot, venit în vizită. 

Botoşăneanul locuia singur de mulţi ani şi se pare motivul sinuciderii a fost o despărţire. Mai precis, botoşăneanul ar fi avut de câteva luni o relaţie cu o ucraineancă, mai tânără cu 10 ani. Aceasta a locuit o vreme cu bărbatul şi ar fi făcut planuri de căsătorie. 

După un voiaj la mare, în această vară, femeia a decis să se despartă şi să plece acasă. Bărbatul nu ar fi putut trece peste această despărţire şi s-a sinucis. Poliţia anchetează acest caz.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: