Pericol de explozie în Botoşani, după ce mai mulţi copii s-au jucat cu chibrituri într-o magazie de lemne

Pericol de explozie în Botoşani, după ce mai mulţi copii s-au jucat cu chibrituri într-o magazie de lemne

Două gospodării au luat foc din cauza unor copii care s-au jucat cu chibrituri într-o magazie cu lemne. FOTO Shutterstock

Un incendiu a izbucnit, luni, după ce mai mulţi copiii din satul Hulub, judeţul Botoşani, s-au jucat cu chibrituri într-o magazie de lemne. Focul s-a extins şi la gospodăria învecinată, existând pericolul să ajungă şi la un rastel cu 40 de butelii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor ISU Botoşani, luni după-amiază, şase copii din satul Hulub, comuna Dângeni, au profitat de neatenţia bunicului a trei dintre ei, în grija căruia au fost lăsaţi de părinţi, şi s-au jucat cu chibriturile într-o magazie de lemne.
 
Incendiul izbucnit acolo s-a extins şi la o anexă din gospodăria vecinului.
 
"Îngrijoraţi că flăcările puteau ajunge la un rastel cu 40 de butelii, dar şi la casele celor două familii, au solicitat sprijinul salvatorilor. Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truseşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din comuna Dângeni, au intervenit în cel mai scurt timp, au înlăturat pericolul de explozie şi au stins incendiul", a transmis ISU Botoşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările