Femeie din Botoşani, reţinută de Poliţie după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul

Femeie din Botoşani, reţinută de Poliţie după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul

Cazul este anchetat încă de vineri seara FOTO Arhiva Adevarul

O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută de poliţişti şi audiată după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul abia născut. Cazul a fost semnalat Poliţiei de medicul de familie, iar în curtea casei unde locuieşte botoşăneanca s-ar fi găsit şi resturi de oase calcinate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri după-amiază medicul de familie din comuna Hudeşti a sunat la Poliţie şi a anunţat că o femeie de 36 de ani din comună şi-ar fi îngropat bebeluşul mort. Mai precis, este vorba despre o săteancă de 36 de ani care ar fi născut la începutul acestei luni. De ieri seară, la Hudeşti Poliţia efectuează cercetări, audiază martori şi totodată au dispus reţinerea femeii.

Caz raportat de medicul de familie
 
Vineri, medicul de familie din Hudeşti a sunat la 112 şi a anunţat faptul că o femeie din localitate şi-ar fi îngropat copilul nou-născut. Mai precis, acesta o avea în evidenţă şi, conform fişei medicale, aceasta ar fi trebuit să nască la începutul acestei luni. S-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu săteanca şi a văzut că nu mai este gravidă. A întrebat-o ce s-a întâmplat cu copilul, iar aceasta ar fi mărturisit că a murit la naştere şi că l-ar fi îngropat. Naşterea ar fi avut loc chiar în gospodărie.
 
În acel moment medicul a sunat la Poliţie. O echipă de investigaţie s-a deplasat la faţa locului. ”De ieri seară echipele de Poliţie efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce faptă a avut loc şi în ce împrejurări. Sunt audiate numeroase persoane”, spune Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.
 
Mai mult decât atât, în curtea casei în care locuieşte femeia de 36 de ani au fost găsite resturi de oase carbonizate. Acestea par a fi umane, dar, spun oamenii legii, până la o analiză amănunţită nu se pot pronunţa. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind audiată sâmbătă dimineaţa.
 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri :
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: