Detaliile unei crime înfiorătoare. Mama abuzată care şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii

Detaliile unei crime înfiorătoare. Mama abuzată care şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii

O femeie abuzată din judeţul Botoşani şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii. Botoşăneanca ar fi cedat din cauza bătăilor încasate şi a înfipt un cuţit în pieptul bărbatului. A fost reţinută de poliţişti şi anchetată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în satul Poiana, judeţul Botoşani. Weekend-ul trecut, o femeie de 41 de ani, abuzată fizic în mod repetat, spun vecinii, de partenerul de viaţă, a răbufnit şi i-a pus capăt zilelor.

 
Crimă în faţa propriilor copii
 
Săteanca avea împreună cu soţul patru copii. Cel mai mare, este o fetiţă de numai 9 ani. Vecinii spun că femeia îndura bătăi repetate, fiind, se pare fugărită şi chiar spitalizată în urma agresiunilor. Weekend-ul trecut, scenele de violenţă s-au repetat. Din nou, în faţa copiilor. În acel moment, femeia a răbufnit, şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi a înfipt adânc lama în pieptul bărbatului de 42 de ani. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii nu au mai putut însă să-l salveze şi a decedat. Crima a avut loc în faţa celor patru copii. De altfel, micuţa de 9 ani ar fi fost cea care a sunat la 112. Mama a fost reţinută de poliţişti şi anchetată pentru omor. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările