Crimă cu sânge rece într-o pădure din nordul României. Un bărbat şi-a ucis iubita din Republica Moldova

Crimă cu sânge rece într-o pădure din nordul României. Un bărbat şi-a ucis iubita din Republica Moldova

Poliţiştii au descoperit cadavrul în pădure FOTO stirile.protv.ro

Un botoşănean a fost, marţi, reţinut, pentru omor, după ce ar fi omorât o femeie din Republica Moldova într-o pădure din judeţul Botoşani. Basarabeanca era iubita ucigaşului şi în ziua crimei mergeau împreună către fiica acesteia, căsătorită într-un alt sat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, un botoşănean de 46 de ani a primit mandat de arestare preventivă, pentru omor. Acesta este acuzat că şi-ar fi ucis iubita într-o pădure din judeţul Botoşani, spune botosaninews.ro. Crima ar fi avut loc acum o săptămână. Bărbatul s-a întâlnit cu iubita acestuia, o femeie de 43 de ani din Republica Moldova. 

Împreună au plecat cu maşina către locuinţa fiicei acesteia, căsătorită în satul Coţuşca, arată aceeaşi publicaţie. Pe drum însă, bărbatul a tras maşina la marginea unei păduri din localitatea Liveni şi aici ar şi-ar fi ucis iubita. 

Mai precis, ar fi ştrangulat-o şi i-ar fi abandonat cadavrul în pădure. Mai apoi şi-a continuat drumul. Totul a fost dat în vileag de fiica femei ucise. Aceasta a anunţat la Poliţie dispariţia mamei iar după două zile oamenii legii i-au găsit cadavrul în pădure. Bărbatul a fost găsit luni de poliţişti iar marţi arestat preventiv. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următorele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: