Copil de 9 ani dus la spital în comă alcoolică. Băiatul a băut de faţa cu mama sa, aflată şi ea în stare de ebrietate

Copil de 9 ani dus la spital în comă alcoolică. Băiatul a băut de faţa cu mama sa, aflată şi ea în stare de ebrietate

Încă un copil a ajuns la spital, în comă alcoolică, în judeţul Botoşani. Un băiat de 9 ani din Flămânzi a fost dus în stare gravă la urgenţă după ce a fost găsit doborât de alcool pe un câmp din afara localităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil de numai 9 ani din localitatea botoşăneană Flămânzi a fost găsit în comă alcoolică, căzut pe un deal din afara oraşului. Micuţul ar fi băut bere, culmea în prezenţa mamei, care, ar fi fost la rândul ei în stare de ebrietate. Este al doilea caz de copil în comă alcoolic, în judeţul Botoşani, în decurs de o săptămână. 

 
Copil servit cu bere, în stare gravă
 
Incidentul a avut loc duminică seara. Un echipaj de ambulanţă a fost chemată într-un sat din apropierea oraşului Flămânzi, pentru a acorda primul-ajutor unui copil care zăcea pe un imaş. Micuţul, un copil de 9 ani, se afla în stare de inconştienţă la marginea drumului şi s-a crezut iniţial că a căzut cu bicicleta. Dar nu există niciun traumatism şi nici măcar o bicicletă prin preajmă. Imediat medicii şi-au dat seama că băiatul se afla în comă alcoolică.
 
A fost dus de urgenţă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean ”Mavromati”. Copilul se afla în stare gravă şi i-au fost făcute numeroase examinări toxicologice. În cele din urmă, mama micuţului, şi ea în stare de ebrietate a recunoscut că băiatul, a ”gustat” un pic de bere. Cazul a intrat deja în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Săptămâna trecută, un alt copil, de 11 ani din ssatul botoşănean Durneşti a băut rachiu cu prietenii şi a fost de urgenţă la spital, după ce a căzut inert, în bătătura bunicilor. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările