Circulaţie în condiţii de iarnă în nordul extrem al României. Mai multe maşini au ajuns în şanţ

Circulaţie în condiţii de iarnă în nordul extrem al României. Mai multe maşini au ajuns în şanţ

Drumurile au fost acoperite cu zăpadă FOTO Elvis Suliţanu/Radar Botoşani

La Botoşani a căzut prima ninsoare din această iarnă. Multe drumuri s-au acoperit cu un strat uşor de zăpadă şi mai multe maşini au ajuns şanţ din cauza carosabilului alunecos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi şi miercuri a nins pentru prima dată în această iarnă, la Botoşani. Un strat de zăpadă s-a depus pe multe artere rutiere din judeţ, inclusiv pe ruta Botoşani-Vorona-Tudora sau drumurile naţionale care duc la Iaşi şi Suceava. 

În alte zone, zăpada a lăsat locul poleiului, făcând viaţa grea şoferilor luaţi pe nepregătite de condiţiile meteo. În zona Dracşani, mai mulţi şoferi au ajuns cu maşinile în şanţ după ce au derapat pe carosabilul umed. Botoşaniul, a fost, inclusiv miercuri, sub cod galben de polei şi burniţă, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. Totodată temperaturile se menţin scăzute şi se aşteaptă ca la noapte drumurile să îngheţe. Cerul este deasemenea înorat şi cel mai probabil vor continua să cadă precipitaţii. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările