Capul şi două membre ale femeii decapitată din Botoşani au dispărut sub nămeţi: Căutările sunt reluate!

Capul şi două membre ale femeii decapitată din Botoşani au dispărut sub nămeţi: Căutările sunt reluate!

Jandarmii răscolesc perimetrul

Găsirea segmentelor de trup este necesară ca pensionara să poată fi îngropată creştineşte. Pentru procurori cazul este elucidat.

„ Pentru noi lucrurile sunt clare. Am identificat persoana şi fără găsirea capului şi a celorlalte segmente. Este însă necesar să le recuperăm ca victima să poată fi îngropată creştineşte. Nu le putem abandona pe câmp că doar nu suntem în timpul războiului", a declarat Aurel Simion, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Localnici şi jandarmi vor peria şi astăzi cîmpurile de la marginea oraşului. Căutările sunt îngreunate de stratul gros de zăpadă dar criminaliştii sunt convinşi că vor reuşi recuparea celorlalte segmente de trup aruncate pe câmp de fiica victimei şi fiul acesteia.

Internaţi la Psihiatrie, cei doi sunt acuzaţi de omor şi profanare de cadavre. Astăzi, va fi efectuată expertiza neuropsihiatrică, ce va stabili dacă autorii oribilei crimei au avut discernământ când au comis fapta.

Mobilizare generală pentru găsirea rămăşiţelor femeii decapitată şi tranşată

Surse din rîndul anchetatorilor susţin că cei doi s-au răzbunat în cel mai cumplit mod posibil pe Iuliana Dancăi( 72 ani) întrucât aceasta îi ameninţase în repetate rânduri că nu va trece apartamentul pe numelor lor şi îi va scoate din casă. Nepotul victimei a recunoscut că şi-a înjunghiat bunica de 19 ori cu un cuţit de bucătărie, apoi a tranşat-o cu ajutorul mamei sale. Trunchiul bătrânei a fost pus într-o sacoşă de rafie la subsolul blocului din zona industrială a oraşului iar membrele au fost practic tocate, puse în saci de plastic şi aruncate pe câmp la marginea oraşului Botoşani. 

Consideraţi încă de la început principalii suspecţi, cei doi şi-au recunoscut fapta şi le-au indicat procurorilor locul unde au aruncate segmentele de trup. O mână şi un picior, tăiat în două, au fost găsite. Capul bătrânei şi celelate membre sunt de negăsit. „ Am mai găsit obiecte ce au aparţinut victimei. Pe lângă haine, am mai găsit şi telefonul mobil", a mai spus prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Constantin Ailoaie( 32 ani) riscă până la 25 de ani de puşcărie dacă se va stabili că a avut discernământ când şi-a ucis bunica şi a tranşat-o. Ani grei de puşcărie o aşteaptă şi pe mama sa care a participat la decapitarea mamei sale pe care a declarat-o ulterior dispărută. Familia s-ar putea întregi după gratii acolo unde soţul Tamarei Ailoaie ( 55 ani)  se află după ce , în urmă cu doi ani, i-a aplicat bătrânei mai multe lovituri de ciocan în cap tot din cauza apartamentului în care aceasta şi-a găsit sfârşitul. 

UPDATE Femeia decapitată şi pusă în saci la subsol a fost înjughiată de 19 ori. Membrele şi capul rămân de negăsitDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările