Botoşani: Comisarii Protecţiei Consumatorilor cer maşină de la Suceava pentru a putea face faţă controalelor din judeţ

Comisarii Protecţiei Consumatorilorau o singură maşină cu care pot pleca în judeţ la reclamaţii şi controale tematice. Angajaţii nu fac faţă reclamaţiilor şi controalelor  motiv pentru care cer maşină de la Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei şase angajaţi ai Comsiariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Botoşani au în prezent la dispoziţie un singur autoturism cu care verifică zecile de reclamaţii sosite săptămânal la sediul instituţiei. Aşadar, când vine vorba de plecări în judeţ, angajaţii trebuie să se folosească toţi de singurul mijloc de transport existent în parcarea instituţiei.

„Noi le-am împrumutat maşina în iarnă, pentru că aşa a fost decizia de la nivel central, iar acum o cerem înapoi pentru că nu ne descurcăm. Acum şi reclamaţii sunt în creştere şi pe perioada verii avem de făcut mai multe controale iar noi nu facem faţă", a spus Sandra Constantinică, jurist în cadrul CJPC Botoşani.

O parte dintre comisarii instituţiei au fost nevoiţi să se deplaseze în judeţ, la acţiuni de control, cu maşinile proprii. Mai mult decât atât aceştia au scos bani din buzunarul propriu pentru benzină.

Totodată, de la începutul acestui an, pentru verificarea reclamaţiilor sosite la Protecţia Consumatorului ce vizează zone din municipiul Botoşani, comisarii se deplasează, ca orice cetăţean de rând, cu mijloace de transport în comun, respectiv tramvai sau maxi taxi, măsura fiind dispusă din cauza cheltuielilor reduse şi a lipsei unui mijloc de transport propriu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările