Victor Ponta, la Bistriţa: Se dublează alocaţiile pentru copiii care provin din familii cu venituri reduse

Victor Ponta, la Bistriţa: Se dublează alocaţiile pentru copiii care provin din familii cu venituri reduse

Victor Ponta a anunţat că alocaţiile copiilor din familii nevoiaşe se vor dubla

Prezent duminică la Bistriţa, primul ministru Victor Ponta a anunţat că miercuri se va adopta în Guvern o hotărâre ce presupune dublarea alocaţiilor pentru 500.000 de copii care provin din familii cu venituri reduse şi pentru alţi 60.000 de copii din sistemele instituţionalizate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tocmai miercuri o să adoptăm măsuri în Guvern pentru cei are au cea mai mare nevoie de sprijin imediat. Mă refer la faptul că vom dubla alocaţiile pentru 500.000 de copii care provin din familii cu venituri reduse, de asemenea pentru 60.000 de copii din diverse sisteme instituţionalizate. Deci tot efortul pe care poate să-l facă statul roman din fonduri publice naţionale sau din programe europene se vor adresa comunităţilor şi categoriilor care au nevoie de sprijin”, a declarat primul ministru Victor Ponta, duminică, la Bistriţa.

Cât despre romi, Victor Ponta a spus că aceştia pot fi ajutaţi să se integreze prin facilitarea accesului copiilor lor la şcoală.

„Orice copil, dacă merge la şcoală, are de o sută de ori mai multe şanse să se integreze decât cel care nu merge la şcoală, să se integreze în societate şi să aibă o viaţă normal”, a completat primul ministru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările