Sârmă ghimpată şi jandarmi pentru cei care nu plătesc intrarea la Băile Figa, de la anul

Sârmă ghimpată şi jandarmi pentru cei care nu plătesc intrarea la Băile Figa, de la anul

FOTO: Bianca Sara

Primarul oraşului Beclean începe de anul viitor o luptă cu cei care înşeală sistemul şi nu plătesc taxa de intrare la Băile Figa. Nicolae Moldovan a propus garduri înalte, sârmă ghimpată şi jandarmi care să mişune printre vizitatori.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit mesagerul.ro, primarul oraşului Beclean Nicolae Moldovan şi consilierii locali au decis ca începând de vara vitoare să se ia măsuri de securizare a staţiunii Băile Figa. S-a decis luarea acestei măsuri, după ce numeroşi turişti în loc să achite taxa de intrare în staţiune, au trecut pe sub gard şi au folosit de două ori aceleaşi brăţări.

În ultima şedinţă de Consiliu Local s-a decis ca zona să fie împrejmuită cu gard de fier şi sârmă ghimpată, iar doi jandarmi să mişune prin complex şi să verifice brăţările primite la intrare.

Se pare că vizitatorii de rea credinţă care nu achită taxa de intrare au diminuat destul de mult încasările.

 

Vă mai recomandăm:

FOTO Sosul de magiun, cartofii fierţi la abur şi condimentele naturale au înnobilat carnea de vânat la concursul de la Figa

Adrenalină, bălăceală şi călărie la Băile Figa


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările