Nicolae Manea susţine că mai are de luat de la Gloria Bistriţa 250.000 de euro

Nicolae Manea susţine că mai are de luat de la Gloria Bistriţa 250.000 de euro

Nicolae Manea, alături de fiul său Florin FOTO: prosport.ro

În cadrul unui drept la replica prezentat de prosport.ro, Nicolae Manea, fostul antrenor al Gloriei, susţine că are de recuperat de la clubul bistriţean nu mai puţin de 250.000 de euro. De asemenea, acesta susţine că şi fiul său, impresarul Florin Manea, a ieşit în pagubă la Gloria Bistriţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul antrenor al Gloriei, Nicolae Manea susţine că timp de trei ani, cât a antrenat formaţia bistriţeană nu a încasat niciun ban şi mai mult, Florin Manea, fiul său care s-ar fi ocupat de transferul unor jucători la Bistriţa ar fi ieşit şi el în pagubă.

„Bistriţa are să-mi dea 250.000 de euro. Cât am stat acolo n-am luat niciun leu. Am avut prea mare respect pentru Jean Pădureanu, să pot cere eu banii înaintea jucătorilor”, a declarant pentru prosport.ro Nicolae Manea.

Acesta mai susţine că fiul său Florin, impresar de meserie, deşi a adus mai mulţi jucători la Bistriţa nu ar fi primit niciun ban de la club, munca sa fiind pro bono. Mai mult, Florin l-ar fi împrumutat pe Jean Pădureanu, în timpul procesului în urma căruia a şi fost trimis după gratii, cu 5000 de euro.

Nicolae Manea s-a înscris la masa credală, alături de mai mulţi jucători ai Gloriei pentru a-şi recupera datoriile. Pe listă se regăseşte inclusiv Jean Pădureanu. Potrivit documentelor însă Nicolae Manea nu ar avea de recuperat 250.000 de euro de la Clubul Gloria, ci doar 781.000 de lei.


Vă mai recomandăm:

35 de creditori aşteaptă bani de la Gloria Bistriţa. Printre ei se numără preşedintele Jean Pădureanu şi antrenorul Nicolae Manea

Cum a încercat să vândă Gloria stadionul pentru care nu are niciun act de proprietate. Întreg terenul aparţine saşilor bistriţeni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările