Costel Gâlcă, despre Steaua - FK Aktobe: „Preconizez multe goluri. Sunt mentalizat că vom câştiga acest meci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua FOTO Mediafax
Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua FOTO Mediafax

Steaua este la 90 de minute distanţă de playoff-ul Champions League. Roş-albaştrii vor întâlni miercuri FK Aktobe, după ce prima manşă s-a încheiat la egalitate (2-2). Partida retur se va disputa pe Arena Naţională, începând cu ora 20.30.

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre Steaua

După antrenamentul oficial al Stelei, Costel Gâlcă a susţinut, marţi, conferinţa de presă premergătoarea meciului cu FK Aktobe. Delegaţia echipei din Kazahstan va sosi în ţară în jurul orei 13.00, urmând ca la 18.30 reprezentanţii ei să susţină o conferinţă de presă, iar la 19.00 să aibă antrenamentul oficial.

...despre returul lui FK Aktobe:Sper să marcăm cât mai repede posibil şi să ne dominăm adversarul, care caută atacuri rapide şi contraatacuri. Ei creează spaţii la mijlocul terenului, acolo unde putem fi stăpânii jocului şi să avem mingea cât mai mult posibil ca să ajungem la poartă. Sunt mentalizat ca să marcăm goluri şi cred că vom câştiga acest meci. Am încredere în echipa mea, în jocul lor şi mentalitatea să treacă în playoff.  

Ne gândim doar la Champions League, nu Europa League. Nu este acesta cel mai important meci, vor fi altele şi mai importante. Nu cred că meciul de mâine se va termina 1-0 pentru Steaua, cred că vor fi mai multe goluri. Să vedem cum se scoală jucătorii mâine dimineaţă şi vom vedea care va fi echipa. Este important pentru noi ca Sânmărtean să fie la nivel înalt. Sper ca toate echipele româneşti să se califice în cupele europene mai departe“.

...despre indisponibili: Pe Gardoş nu îl vom avea, nu ştiu exact de accidentare are“.

...despre transferuri: Mi-l doresc pe Breeveld. Sper ca Luchin să semneze cât mai repede. Unii jucători îşi doresc să plece, dar vor veni alţii. După ce intrăm în grupele Champions League vor veni jucători buni, veţi vedea, o să vină“.

...despre Liga I: „La etapele V, VI, VII vor rămâne câteva echipe acolo, sus, acum este echilibrat. E greu de spus dacă vom câşitga campionatul aşa cum a fost sezonul trecut, mai ales că sunt patru echipe care s-au întărit, iar noi suntem antrenaţi în atâtea competiţii“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Antrenorul lui Aktobe, înainte de meciul decisiv cu Steaua: „Urmează o partidă de totul sau nimic“

UEFA a sancţionat Steaua! Pedeapsa se aplică la meciul de miercuri cu FK Aktobe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite