Doar 65 de tichete pentru proprietarii de rable din Bistriţa—Năsăud

Doar 65 de tichete pentru proprietarii de rable din Bistriţa—Năsăud

FOTO: Adevărul

Dintre cele 20.000 de tichete alocate anul acesta prin Programul Rabla la nivel naţional, doar 65 vor ajunge în judeţul Bistriţa-Năsăud. Colectarea rablelor va începe mâine, 10 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Anul acesta, prin Programul Rabla, au fost alocate 20.000 de tichete, 17.000 pentru persoane fizice şi 3.000 pentru companii şi instituţii. Acestea au fost repartizate pe judeţe ţinându-se cont nu de numărul de locuitori ca până acum, ci de numărul de maşini mai vechi de 10 ani înscrise.

Judeţului Bistriţa-Năsăud i-au fost repartizate doar 65 de tichete, care au fost distribuite către cinci operatori economici, patru dintre aceştia fiind în Bistriţa, iar unul în comuna Livezile.

Rablele vor fi colectate începând de mâine, 10 iunie, proprietarii primid un voucher de 6.500 de lei pentru a-şi achiziţioa un nou autoturism. Cei care optează pentru o maşină electrică vor primi şi un bonus de 2.500 de euro.Vă mai recomandăm:

Start pentru „Rabla 2013”: persoanele fizice şi juridice se pot înscrie de luni în program.Care sunt condiţiile

 

RAbla la MAI: 150 de maşini de teren, Dacia Duster, cumpărate prin programul de reduceri al Guvernului

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările