Minorul care şi-a ucis fosta iubită din gelozie, arestat preventiv. Este acuzat de omor

Minorul care şi-a ucis fosta iubită din gelozie, arestat preventiv. Este acuzat de omor

Ucigasul Paulei, arestat preventiv FOTO:FACEBOOK

Minorul din Baia Sprie care a ucis-o prin strangulare pe Paula în a doua zi de Crăciun a fost arestat preventiv. Acesta a fost adus în data de 7 ianuarie la orele amiezii la Tribunalul Maramureş, instanţa de judecată acceptând măsura arestării preventive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 06.01.2015, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului minor V.E., pentru săvârşirea infracţiunii de omor. La aceeaşi dată faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în seara zilei de 26.12.2014, în jurul orelor 20.30, în timp ce se afla pe un teren viran din spatele policlinicii situate pe str. Aleea Minerilor din Baia Sprie, inculpatul V.E., prin strangulare, a suprimat viaţa victimei minore V.P.D., apoi a abandonat-o în acelaşi loc. La data de 07.01.2015, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.

"Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", au anunţat cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Citeste si: Vasluian ucis în seara de Revelion: agresorul i-a tăiat gâtul cumnatului său, din cauza unei glume

Republica Moldova în 2014: mai multă violenţă în familie şi mai puţine crime. Raionul unde nu s-a comis niciun omor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările