Femeie ucisă de fostul iubit chiar sub ochii îngroziţi ai fetiţei lor

Femeie ucisă de fostul iubit chiar sub ochii îngroziţi ai fetiţei lor

Ramona Gabriela Ile a murit la doar 37 de ani ucisă de fostul iubit.

Ramona Gabriela Ile a fost omorâtă de fostul ei iubit, în apartamentul unde acesta locuia în chirie, în Baia Mare. Femeia a murit chiar sub ochii fetiţei lor.

Ramona Gabriela Ile (37 de ani) era coafeză şi se despărţise de fostul ei iubit. Totuşi, cei doi erau în continuare legaţi de fetiţa lor. Miercuri, 24 iunie, femeia s-a dus la apartamentul bărbatului pentru a-şi vedea fetiţa, fără să bănuiască ce va urma. O discuţie contradictorie a degenrat rapid, iar fostul ei concubin a lovit-o în cap cu un obiect contondent, informează Observator. Femeia a murit chiar sub ochii fetiţei lor.

Fetiţa rămasă orfană a fost preluată de Protecţia Copilului şi urmează să fie dată în plasament familiei extinse.

„Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş a instituit o măsură de protecţie specială în regim de urgenţă la un asistent maternal profesionist pentru fetiţa în vârstă de 3 ani. Cazul rămâne în evaluarea specialiştilor noştri, urmând ca, în eventualitatea în care vor fi identificate rude până la gradul IV care îşi vor asuma responsabilitatea creşterii şi îngrijirii copilului, să fie instituită măsura plasamentului la familia extinsă", a precizat Adrian Mândru, pentru sursa citată.
 
Cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: