Doi fraţi, implicaţi în accidente de circulaţie similare, la 7 ani distanţă. Unul dintre ei a murit în condiţii groaznice

Doi fraţi, implicaţi în accidente de circulaţie similare, la 7 ani distanţă. Unul dintre ei a murit în condiţii groaznice

Ionuţ (foto stânga) a murit la finele săptămânii trecute. Cele două accidente petrecute la 7 ani distanţă (foto dreapta) FOTO Arhivă personală

Un accident de circulaţie produs la finalul săptămânii trecute în localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, scoate la iveală tragedia familiei tânărului decedat. În urmă cu şapte ani, sora sa a fost implicată într-un accident petrecut în condiţii similare.

Ştiri pe aceeaşi temă


În urmă cu şapte ani, tot la vârsta de 22 de ani, sora sa a fost implicată într-un accident similar. Alături de alţi patru tineri cu care se afla într-o maşină, s-a izbit de stâlpul de electricitate de la pasajul CFR din Baia Mare. 

Emilia a scăpat atunci cu viaţă, dar doi prieteni de-ai ei au decedat, după ce BMW-ul în care se aflau s-a rupt în două în urma impactului.
 
Accidentul de circulaţie în care a fost implicată sora lui Ionuţ, în anul 2012
 
„Şi astăzi are sechele din cauza accidentului pe care l-a suferit atunci. Şi acum s-a întâmplat nenorocirea asta. Sunt toţi şocaţi”, a spus un prieten apropiat familiei.
 
Prietenii au ridicat un altar la locul tragediei
 
Prietenii lui Ionuţ au aprins lumânările în locul unde tânărul şi-a pierdut viaţa.
 
 
„Maşina blestemată, ne-ai răpit un prietenul ai luat un suflet nevinovat şi l-ai trimis departe. Toha întoarce-te-napoi. Nu pleca dintre noi, dintre prietenii tăi. Ai lăsat atâta durere în urma ta, prieten drag. Mereu aduceai zâmbete pe chipul prietenilor şi acum cu atâta durere îi laşi pe toţi să plângă. Prieten drag, nu te vom uita niciodată! Mereu vei fii printre noi, printre toţi prietenii tăi. Mereu ai avut grijă de prietenii tăi, mereu îi ajutai, mereu ai fost aici pentru fiecare în parte dar nimic din toate astea nu poate schimba ce s-a întâmplat. Acum ai devenit un înger şi ştiu că şi de acolo de unde vei fii, vei avea grijă de noi. Cu atâta durere în suflet îţi spun zbor lin printre îngeri şi nori, prietenul meu. Dumnezeu să-l ierte, a fost un om bun!”, au transmis prietenii lui Ionuţ. 
 
Ionuţ va fi înmormântat la Mireşu Mare, în comuna natală. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările