VIDEO Tânără răpită din faţa unei secţii de votare. Imagini cu momentul în care fata a fost luată pe sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii băimăreni au intrat în alertă după ce o tânără de 17 ani a fost răpită de pe trecerea de pietoni din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare. Vigilenţa oamenilor legii a făcut ca fata să fie găsită în 40 de minute de la momentul răpirii.

Trei trecători au sunt la 112 după ce au văzut că o tânără a fost luată cu forţa pe sus de pe o trecere de pietoni şi băgată într-o maşină de către un tânăr. La aproximativ 30 de kilometri, maşina a fost oprită de către poliţişti.

„La ora 12:38 poliţiştii au fost sesizaţi prin trei apeluri prin SNUAU 112 despre faptul că o tânără, care se afla pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, a fost urcată cu forţa într-un autoturism. De îndată poliţiştii s-au mobilizat şi au demarat activităţile specifice în vederea găsirii tinerei. După 41 de minute de la sesizare, respectiv la ora 13.19, autoturismul în care aceasta se afla a fost oprit de poliţişti pe strada Gutinului din Baia Sprie”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Întreaga scenă a fost filmată de către martorii aflaţi în parcul Dacia din Baia Mare, o zonă situată la câţiva metri de locul în care tânăra a fost luată cu forţa.

VIDEO

Atât tânăra, de 17 ani, cât şi conducătorul auto, de 19 ani, se află la sediul poliţiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Potrivit unor surse cei doi se cunoşteau. 

UPDATE

În faţa poliţiştilor, fata a negat faptul că ar fi fost răpită. Ea a susţinut că a urcat de bună voie în maşina tânărului pentru a merge cu acesta la un restaurant din localitatea Mara. 

Martorii susţin însă că fata ţipa în momentul în care a fost urcată cu forţa în maşină. Mai mult, pe imagini se vede cum aceasta dădea cu pumnii în geamul din spate în momentul în care tânărul care a luat-o de pe trecerea de pietoni a urcat la volan.

Citeşte şi

Tragedie în Maramureş. Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp

MARAMUREŞ. Prezenţa la vot la ora 13:00 în turul al II- lea la alegerile prezidenţiale 2019

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite